Rapida si transport gratuit acum!

  • Imagine /1_uploads/3518-100buc-set-uscate-tulpini-de-grâu-de-aur-naturale_pictures.jpg
  • Imagine /2_uploads/3518-100buc-set-uscate-tulpini-de-grâu-de-aur-naturale_pictures.jpg
  • Imagine /3_uploads/3518-100buc-set-uscate-tulpini-de-grâu-de-aur-naturale_pictures.jpg
  • Imagine /4_uploads/3518-100buc-set-uscate-tulpini-de-grâu-de-aur-naturale_pictures.jpg
  • Imagine /5_uploads/3518-100buc-set-uscate-tulpini-de-grâu-de-aur-naturale_pictures.jpg
  • Imagine /6_uploads/3518-100buc-set-uscate-tulpini-de-grâu-de-aur-naturale_pictures.jpg

100buc/set Uscate Tulpini de Grâu de Aur Naturale, Flori Uscate de Plante Petrecere de Nunta Flori Decorative Decor de Fotografiere mai Recente

5.99lei 13.30lei

Adaugă la lista de Dorințe
  • Sku: w3518
  • Categorii: Decoratiuni Artificiale
  • Disponibilitatea: În stoc
  • Tag: set, Flori Artificiale, flori decor, vaza pentru nunta, buchete, Nunta

100buc/set Uscate Tulpini de Grâu de Aur Naturale, Flori Uscate de Plante Petrecere de Nunta Flori Decorative Decor de Fotografiere mai Recente

Descrieri: Alesi de calitate, cultivate în fermă reală uscate de grâu pachet include 100buc tulpini de grâu.

Blond Natural Triticum de grâu este mare de a utiliza în buchete, ornamente și aranjamente florale.

Uscate grămadă de grâu, organice uscate de ovăz spikelets este perfect pentru corsaje, boutonnieres, headpieces sau chiar doar le-a pus într-un borcan de bucatarie pentru a da o naturala atingere și miros.

Grâu buchete sunt perfecte pentru atât formale și informale are nevoie de decorare.Acesta poate fi înmuiate timp de opt până la douăsprezece ore și apoi țesute sau împletite în ornamente, draperii de perete sau de coroane de flori.

Soare de aur de culoare de grâu aduce o gură de afară pentru a lumina o zi de iarnă.De grâu, de asemenea, face o frumoasă, de primăvară fericit de afișare, și aduce prospețime în aer liber la orice vara sistem de decorare.

Caietul de sarcini:

Material: natural grâu

Dimensiune: aproximativ 45cm/17.72 în

Lista De Ambalare

100buc Naturale de Grâu*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin www.carnesidelicatese.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.carnesidelicatese.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Ocazie - Petrecere
Material - naturale de grâu
CN - Guangdong
Origine - China Continentală
Numărul De Model - uscate tulpini de grâu
Flori De Stil - Ramură De Flori
Tip - 100BUC Uscate Tulpini de Grâu de Aur Naturale Uscate Snopi de Grâu
Clasificarea - flori uscate
Stil - Flori
Picătură De Transport Maritim - suport
Anonymous

Asta-i drept. Rapid de transport maritim!..

Anonymous

Ca produs. Piroane venit un pic stramb dar talent au fost foarte frumoase..

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Clienții sunt în căutarea, de asemenea,:

6Pcs Mătase 3,5 cm Dendranthema Flori Artificiale Pentru Petrecerea de Nunta Acasă Crizantema de Decor lucrate Manual Florarii Flori artizanale Legate de!

6Pcs Mătase 3,5 cm Dendranthema Flori Artificiale Pentru Petrecerea de Nunta Acasă Crizantema de Decor lucrate Manual Florarii Flori artizanale

6.41lei 12.78lei
6pcs mătase 3,5 cm dendranthema flori artificiale pentru petrecerea de nunta acasă crizantema de decor lucrate manual florarii flori artizanale stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate material: matase culoare: ca imagine arată.size: 3.5x3.5 cm pachetul include: 1 lot (6 buc ) utilizare: ziua de nastere trimite flori, sărbătoare
250pcs Presate Uscat Multi-cap Chineză a Crescut Muguri de Plante cu Flori Ierbar Pentru Bijuterii Marcaj Caz de Telefon carte Poștală Album DIY Legate de!

250pcs Presate Uscat Multi-cap Chineză a Crescut Muguri de Plante cu Flori Ierbar Pentru Bijuterii Marcaj Caz de Telefon carte Poștală Album DIY

306.33lei 373.60lei
Mare de material pentru proiect diy stare: 100% de brand nou material: flori uscate flori lungime: aprox. 4-6cm cantitate: 250pcs de satisfacție a clienților vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.ne-am angajat să o satisfacție de 100%.plata plata
1 buc Iarbă Artificială de Plante Decor de Birou Acasă Masa de Flori False Grădinărit Aranjament de Flori Legate de!

1 buc Iarbă Artificială de Plante Decor de Birou Acasă Masa de Flori False Grădinărit Aranjament de Flori

1.76lei 2.57lei
Descriere caracteristici: 1. ideal pentru decorarea personale curte, loc de joaca școală, și, de asemenea, poate fi folosit în interior mall, acasă,sala de mese, birou, nunta, petrecere decor. 2. răcoritoare plante artificiale adaugă un aerisite accent la un aranjament floral sau o vază. 3. simulare de design, non-toxic,
Flori artificiale în aer liber Rezistent la UV Arbuști Plante pentru Agățat de Plantat Grădină Acasă Pridvor Fereastra Nunta Pridvor Fereastră Decor Legate de!

Flori artificiale în aer liber Rezistent la UV Arbuști Plante pentru Agățat de Plantat Grădină Acasă Pridvor Fereastra Nunta Pridvor Fereastră Decor

8.55lei 19.48lei
Utilizare: flori ziua de nastere, celebrare flori, flori de dragoste, condoleanțe flori, vacanță flori, hotel de nunta, decor acasă! dacă sunteți într-o grabă, vă recomandăm să alegeți www.carnesidelicatese.ro standard de transport maritim sau epacket, vor fi mai rapid. 1. china post obișnuit pachet mic plus și yanwen
200g/1 cutie Verde Naturale Conservate Moss Durată Conservate Grădină Acasă Decorare Nunta consumabile Moss FlowerArtificial plante Legate de!

200g/1 cutie Verde Naturale Conservate Moss Durată Conservate Grădină Acasă Decorare Nunta consumabile Moss FlowerArtificial plante

65.42lei 114.78lei
200g/1 cutie verde naturale conservate moss durată conservate grădină acasă decorare nunta consumabile moss flowerartificial plante nemuritor moss plante artificiale moss greutate: 200g volumul cutie: 35.5*17*8cm culoare: verde smarald, galben-verde, roz, rosu, rosu,violet caracteristici: 1.mușchi uscat, care
Artificiale De Salcâm Mimosa Nuiele Flori Artificiale Spray De Mătase Fals Flori Pentru Nunta Decor Acasă Fasole Roșie A Plantelor Legate de!

Artificiale De Salcâm Mimosa Nuiele Flori Artificiale Spray De Mătase Fals Flori Pentru Nunta Decor Acasă Fasole Roșie A Plantelor

53.45lei 65.99lei
Artificiale de salcâm mimosa nuiele flori artificiale spray de mătase fals flori pentru nunta decor acasă fasole roșie a plantelor descriere produs : mimosa flori artificiale stare: 100% nou material : pluș +plastic culoare: alb ,galben ,verde de măsurare(aprox): buchet inaltime totala : 88 m/ 35.2 inch ambalare
5 Capete Frumoase ceai de flori de trandafir ramură cu fals frunze pentru acasă decorare masă flori artificiale Legate de!

5 Capete Frumoase ceai de flori de trandafir ramură cu fals frunze pentru acasă decorare masă flori artificiale

10.50lei 12.64lei
Material: matase, plastic total lungime:46cm mare cap de floare diametru:7cm floare mare inaltime cap:4cm mid-sized cap de floare diametru:5cm mid-sized cap de floare inaltime:3.5 cm mic cap de floare diametru:3.5 cm flori mici cap de înălțime:3 cm aplicații: nunta, petrecere, decor acasă pachetul include:
100PC/multe Flori de Cires Decor Acasă Scrapbooking Diy Nunta artizanale de Crăciun Coroană Accesorii de Mireasa Flori Artificiale Ieftine Legate de!

100PC/multe Flori de Cires Decor Acasă Scrapbooking Diy Nunta artizanale de Crăciun Coroană Accesorii de Mireasa Flori Artificiale Ieftine

25.32lei 52.78lei
100pc/multe flori de cires decor acasă scrapbooking diy nunta artizanale de crăciun coroană accesorii de mireasa flori artificiale ieftine stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate material:matase+plastic pachetul include: 1 lot=100pc culoare: ca imagine arată. dimensiune: singur cap 3*3 cm (1 cm=0.4 inch) utilizare:
5.5x9cm Mici Artificiale Plante Suculente Acasă Dormitor Desktop Mini Bonsai Nunta de Crăciun Hallowen Favoruri de Partid Fals Plante Legate de!

5.5x9cm Mici Artificiale Plante Suculente Acasă Dormitor Desktop Mini Bonsai Nunta de Crăciun Hallowen Favoruri de Partid Fals Plante

14.73lei 32.68lei
Înălțime totală:9cm diametru total:5.5 cm cap de floare înălțime:5,5 cm
5Pcs Plutitoare de Flori Artificiale Realiste, Crin de Apă Micro Peisaj pentru Nunta Iaz de Gradina Decor Decoratiuni Artificiale Legate de!

5Pcs Plutitoare de Flori Artificiale Realiste, Crin de Apă Micro Peisaj pentru Nunta Iaz de Gradina Decor Decoratiuni Artificiale

13.97lei 20.86lei
Caracteristici: 1. funcția de decorare: acest plutitoare stimularea flori pot fi plantate într-un iaz cu apă pentru a obține un efect minunat. 2. natural de lotus efect: ajuta obține aproape de natura și aduce un sentiment de proaspat. 3. material: premium realizate din material eva, hassle-free și de îngrijire-free.cel
200CM Home Decor Artificial Ivy coroană din Frunze de Plante de Viță de vie Fals Frunze Flori Cățărătoare Cununa de Iederă Verde Legate de!

200CM Home Decor Artificial Ivy coroană din Frunze de Plante de Viță de vie Fals Frunze Flori Cățărătoare Cununa de Iederă Verde

10.64lei 17.44lei
200cm home decor artificial ivy coroană din frunze de plante de viță de vie fals frunze flori cățărătoare cununa de iederă verde nume produs: artificiale creeper frunze de viță de vie dimensiune: aproximativ 2 metri în lungime, frunze diametru de aproximativ 4 cm proces: utilizarea os-tehnologia de filmare, plastic ramuri
Roz Flori Artificiale Nunta De Mătase Bujor Buchet De Mireasa De Înaltă Calitate Trandafir Alb De Flori False Acasă Decorare Accesorii Ambarcațiuni Legate de!

Roz Flori Artificiale Nunta De Mătase Bujor Buchet De Mireasa De Înaltă Calitate Trandafir Alb De Flori False Acasă Decorare Accesorii Ambarcațiuni

10.69lei 16.67lei
Roz flori artificiale nunta de mătase bujor buchet de mireasa de înaltă calitate trandafir alb de flori false acasă decorare accesorii ambarcațiuni întreaga lungime: 25cm/9.84 în dimensiune floare: 6cm/2.36 în dacă sunteți într-o grabă, vă recomandăm să alegeți www.carnesidelicatese.ro standard de transport maritim
60cm Mari de Mătase Artificială Trandafiri Flori de Nunta de Fundal de Decor Acasă Decorative, Flori de Nunta de bun venit Zonă de Layout Legate de!

60cm Mari de Mătase Artificială Trandafiri Flori de Nunta de Fundal de Decor Acasă Decorative, Flori de Nunta de bun venit Zonă de Layout

89.36lei 100.43lei
60cm mari de mătase artificială trandafiri flori de nunta de fundal de decor acasă decorative, flori de nunta de bun venit zonă de layout această floare trebuie 30,40,50,60,70,80 cm dimensiuni diferite.dacă aveți nevoie de sfaturi de bun venit.multumesc
253cm Fals a Crescut de Viță de vie Artificiale a Crescut Ghirlanda de Flori de Mătase Bujor Viță de vie, Flori pentru Nunta, Decor Acasă Toamna Gradina BRICOLAJ Arc Legate de!

253cm Fals a Crescut de Viță de vie Artificiale a Crescut Ghirlanda de Flori de Mătase Bujor Viță de vie, Flori pentru Nunta, Decor Acasă Toamna Gradina BRICOLAJ Arc

17.20lei 34.40lei
253cm rose flori artificiale ghirlanda de crăciun pentru nunta acasă decorare camera de primavara toamna grădină arc diy fals plantelor de viță de vie stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate material:matase+plastic tip: bujor 1 lot=45heads 2,5 m rose 1lot=9heads 2.4 m lumina :3m/buc culoare:wram /alb/multicolor culoare:
20buc/sac Suplimentar de spumă de polietilenă de mare minge de ciuperci flori pentru nunta/petrecere decoratiuni 50*68mm 421 Legate de!

20buc/sac Suplimentar de spumă de polietilenă de mare minge de ciuperci flori pentru nunta/petrecere decoratiuni 50*68mm 421

57.44lei
Vă rugăm să rețineți:dacă pentru suma totală a ajuns la 120 de dolari .vom schimba transport maritim din chinapost la dhl sau ems gratuit.și nu aveți nevoie să plătească un cost suplimentar din cauza fotografice tehnice și de iluminat problema, imaginile apariția un pic cromatism, compara cu produse reale.vă rugăm să observați!!multumesc despre
Amestecat Culori Naturale, Petale de Flori Uscate pentru DIY Decorare Tort Acasă de Crăciun Masa de Petrecere Confetti Decor Biodegradabile 2g Legate de!

Amestecat Culori Naturale, Petale de Flori Uscate pentru DIY Decorare Tort Acasă de Crăciun Masa de Petrecere Confetti Decor Biodegradabile 2g

10.26lei 14.25lei
Descriere produs: 2g/sac de petale de flori uscate stare: 100% nou material: conserve de flori *pentru fotografiere la lumină și de afișare, pot exista unele pe culoare *pentru că 100% din produse naturale, o parte din produsele defecte, vă rugăm să înțelegeți! * pot fi folosite pentru diy decorare tort /
35-40CM/45-50g Real Naturale Conservate Flori Flori Uscate Mini Ventilator Verde Buchet,Eternelle Plante Uscate Scoici saint-jacques Flori Legate de!

35-40CM/45-50g Real Naturale Conservate Flori Flori Uscate Mini Ventilator Verde Buchet,Eternelle Plante Uscate Scoici saint-jacques Flori

79.10lei 93.07lei
>>> acorde o atenție pentru a vedea dimensiunea de element clar,te rog, nu-ți folosești imaginația pentru a măsura dimensiunea de aceste elemente,dacă este dimensiunea problemă,apoi să ne dea comentariu negativ, acest tip de clienți noi nu mai sunt de cooperare, sper că puteți înțelege! >>> ambalare:aproximativ
12pc 2M Plante Artificiale Iederă Cățărătoare cu Frunze Verzi Home Decor de Flori False DIY Agățat de Nunta Ghirlanda Petrecere Decoratiuni de Gradina Legate de!

12pc 2M Plante Artificiale Iederă Cățărătoare cu Frunze Verzi Home Decor de Flori False DIY Agățat de Nunta Ghirlanda Petrecere Decoratiuni de Gradina

55.01lei 112.31lei
12pcs 2m plante artificiale iederă cățărătoare cu frunze verzi decor acasă fals plante cu flori diy agățat de nunta ghirlanda petrecere decoratiuni de gradina de brand nou și de înaltă calitate ambalare: 12 pc material: plastic dimensiune: așa cum se arată în imagine,rattan 2-2.2 m, frunzele 3-5cm,din cauza manuală
97cm Artificiale de Viță de vie de Plante Agățat de Perete Rattan Frunze de Grădină în aer liber, Decor Acasă 5 Furci Fals Frunze Ghirlanda Decor Petrecere Legate de!

97cm Artificiale de Viță de vie de Plante Agățat de Perete Rattan Frunze de Grădină în aer liber, Decor Acasă 5 Furci Fals Frunze Ghirlanda Decor Petrecere

16.01lei 31.97lei
97cm artificiale de viță de vie de plante agățat de perete rattan frunze de grădină în aer liber, decor acasă 5 furci fals frunze ghirlanda decor petrecere 1 buc